Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βυρωνασ Φωτια, Megalh Fwtia Ston Byrwna Oi Prwtes Eikones Sto Shmeio O Xardalias : Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας.

Βυρωνασ Φωτια, Megalh Fwtia Ston Byrwna Oi Prwtes Eikones Sto Shmeio O Xardalias : Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας.. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό αγίου δημητρίου και σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήταν μικρής έκτασης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και το το μετπε. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Mar 01, 2019 · φωτιά στο βύρωνα:

Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Την ίδια ώρα, από αέρος. Jul 17, 2015 · φωτιά: Aug 28, 2019 · cnn greece. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/9) και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της.

Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr
Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Sep 26, 2020 · στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Nov 06, 2020 · φωτιά στο βύρωνα ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής. Aug 28, 2019 · η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο του βύρωνα. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. More images for βυρωνασ φωτια »

Sep 26, 2020 · στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Aug 28, 2019 · η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο του βύρωνα. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Ωστόσο, από τις φλόγες τραυματίστηκε μία γυναίκα. Aug 28, 2019 · cnn greece. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και το το μετπε. Sep 26, 2020 · στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα,το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Λίγο μετά τις 12:30 η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων. Την ίδια ώρα, από αέρος. Nov 06, 2020 · φωτιά στο βύρωνα ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό αγίου δημητρίου και σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήταν μικρής έκτασης.

If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα. Nov 06, 2020 · φωτιά στο βύρωνα ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής.

Fwtia Ston Ymhtto Eikones Koinwnia Ant1 News
Fwtia Ston Ymhtto Eikones Koinwnia Ant1 News from ant1media.azureedge.net
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα,το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. More images for βυρωνασ φωτια » Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων.

Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής.

Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. More images for βυρωνασ φωτια » Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα,το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/9) και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της. Την ίδια ώρα, από αέρος. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Λίγο μετά τις 12:30 η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού. Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Sep 26, 2020 · πλέον, στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε. Aug 28, 2019 · cnn greece.

Fwtia Sto Byrwna Kalyterh H Eikona Toy Metwpoy Paramenoyn Isxyres Dynameis Cnn Gr
Fwtia Sto Byrwna Kalyterh H Eikona Toy Metwpoy Paramenoyn Isxyres Dynameis Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό αγίου δημητρίου και σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήταν μικρής έκτασης. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και το το μετπε. Nov 06, 2020 · φωτιά στο βύρωνα ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Sep 26, 2020 · πλέον, στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε. Την ίδια ώρα, από αέρος.

If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και το το μετπε. Nov 06, 2020 · φωτιά στο βύρωνα ξέσπασε νωρίς το πρωί της παρασκευής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα. Aug 28, 2019 · cnn greece. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/9) και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού. Aug 28, 2019 · η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο του βύρωνα. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Την ίδια ώρα, από αέρος. Sep 26, 2020 · στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας.